Medische fiche

Sinds dit jaar werken we met de medische fiches op de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Om je medische fiche in orde te brengen, doe je het volgende:

1. Je gaat naar https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/

2. Je logt je in of maakt een nieuwe gebruiker aan.

Hiervoor heb het lidnummer van je kind nodig, dit vind je op je lidkaart of mail je naar de leiding.

(kapoenen, kabouters, welpen, beren, jonggidsen, jongverkenners, givers, jin)

Per kind moet je een account aanmaken, elk met zijn/haar eigen lidnummer.

3. Eens je bent ingelogd, klik je op je naam in de rechter bovenhoek.

4. Je klikt bovenaan op “INDIVIDUELE STEEKKAART” en vult deze zo volledig mogelijk in.

5. Je klikt op “OPSLAAN EN GOEDKEUREN”.

Ziezo, nu is je medische fiche up to date!

Als je toch bezig bent op dit account, kan je ondertussen ook eens checken of adres, telefoonnummer… ook nog in orde zijn. Je kan dit doen bij “CONTACTGEGEVENS”.

Mochten er gegevens tussen staan die niet kloppen, stuur dan een mailtje terug naar grl@scoutsengidsendepinte.be en dan passen we dit aan.

Dit is een ander systeem dan vorig jaar, maar we doen dit om zo weinig mogelijk onnodig papier te gebruiken en de medische fiches altijd up to date en beschikbaar te hebben. Op deze manier kunnen deze fiches ook voor altijd bewaard worden (conform met de nieuwe privacywetgeving).