Nieuwe leden

Dag toekomstige scouties! Hieronder vinden jullie wat info wat te doen als je klaar bent voor het scoutsavontuur.

Start je in september met het eerste of tweede leerjaar? Dan is het volgende voor jou:

Op zaterdag 21 september en zondag 29 september zijn jullie welkom om eens te proberen, en zondagavond na de tweede probeervergadering (29 september) om 20 uur zal er een link op onze website verschijnen. Hier kunnen jullie zich dat op inschrijven. Jullie kunnen zich tot en met vrijdag 4 oktober 20 uur inschrijven. Daarna ontvangen jullie die avond een mail met daarin verdere uitleg.

Helaas hebben wij sinds vorig jaar te veel kapoentjes voor het aantal leiding waardoor wij met een ledenstop werken. Dit houdt in dat we bij de inschrijving kijken hoeveel scouties erbij kunnen. Wij zullen sommigen dus ook moeten teleurstellen.

Hoe dan ook zijn jullie altijd welkom om op de probeervergaderingen! Je kan ons ook terugvinden op de speelstraat (1 september) en braderie (9 september). Onze leiding staat steeds klaar voor meer uitleg en info. En voor vragen kan je gerust naar grl@scoutsengidsendepinte.be mailen!

Ben je ouder en wil je ook graag scoutie worden? Dan kan je je via deze link inschrijven!