top of page
Kapoenen

Zondag 8 maart - GEEN VERGADERING

Helaas pindakaas, de leiding is op weekend. Voor 1 keer gaan zij weer eens kapoen zijn. Ma wete wat, als de leiding nu kapoenen zijn, kunnen jullie deze zondag eens leiding zijn?! Hoe cool is dat jong, maak uw eigen spel en verplicht uw broers, zussen, vrienden, neven, nichten, ouders maar om keer stil te luisteren naar uw speluitleg en mee te spelen. Tip van de leiding: eet stiekem 2 4uurs als uw kapoenen niet kijken.

MOPJE
alleen Rikki doet dat stiekem...

Akabe.png
Beren

Kontactje

Jonggivers_edited.jpg
Jonggidsen
Jonggivers_edited.jpg
Jongverkenners
Givers_edited.jpg
Givers
Welpen_edited.jpg
Welpen
Welpen_edited.jpg
Kabouters

Zondag 8 maart - GEEN VERGADERING

Het spijt ons jongens! Wij kunnen vandaag niet naar de scouts komen! Wij gaan met de voltallige leiding naar de VRT om Sabine en Frank te vragen om hun stormen op een andere dag te leggen. Het is dus geen scouts vandaag, maar hopelijk kunnen volgende week ons zalig spel spelen zonder dat Dennis 2.0, Ellen of één van hun vrienden ons een bezoek brengen.

Zondag 8 maart - GEEN VERGADERING

Jammer genoeg geen vergadering want de leiding is op weekend. Jullie kunnen zich alvast mentaal voorbereiden op de vergadering van volgende week tot dan!!!

Kapoenen_edited.jpg

Zondag 8 maart - GEEN VERGADERING

Ja jongens, vandaag valt er niet veel te beleven op de scouts. Wij zijn namelijk zelf op weekend! Ge moet dat snappen eh, soms hebben wij ook eens goesting om een spel te spelen en goed te roepen tijdens de uitleg. Moest ge u op deze trieste zondagmiddag vervelen, hier enkele suggesties voor tijdsbesteding: een lief mailtje sturen naar de leiding (jv@scoutsengidsendepinte.be), koekjes bakken om volgende week te trakteren of een bezoekje brengen aan je oma/opa. Tot volgende week eh xx

Zondag 8 maart - GEEN VERGADERING

Aangezien we jullie elke week iets bijbrengen, willen we dit vanzelfsprekend ook deze week doen. Maar er is een probleempje, de leiding is namelijk op leidersweekend, dus kan er niet zijn voor jullie in levende lijve. Gelukkig barst jullie leiding van creativiteit en vonden we zoals voor elk probleem een oplossing, deze dag brengen we jullie wat poëzie bij. Lees dit en geniet:

“Ga maar, groei, maak plezier en geniet van de wereld om je heen
van wat het leven biedt

Ga maar
groei, voel je vrij
en al zijn we niet altijd samen ik ben altijd dichtbij

Zondag 8 maart - GEEN VERGADERING

De leiding heeft vele verplichtingen, school, spelletjes maken, weekenden en kamp organiseren, klusjes van de mama en de belangrijkste verplichting van ze allemaal: AMUSEREN. Dus de leiding moet even op weekend om deze verplichting na te komen. Geen vergadering dus want de leiding is op het welbefaamde leidersweekend!

Zondag 8 maart - GEEN VERGADERING

Vandaag gaat de leiding staken! Wij zijn het beu dat wij maar 1 keer per week vergadering mogen geven, in plaats van de gewenste 3 keer per week. Maar de groepsleiding luistert niet naar onze wensen. Dus om ze een lesje te leren, geven wij vandaag geen vergadering. Dat zal hun wel leren!!

bottom of page