Lid worden

Door het grote aantal scouties die graag willen starten in onze scoutswerking, zijn we genoodzaakt om ook komend scoutsjaar met een inschrijvingsstop te werken voor de jongste takken. In het begin van het scoutsjaar kunnen enthousiaste scouties komen proberen of de scouts wel echt iets voor hen is. Jullie zijn welkom om 14u aan onze lokalen in Nieuwstraat 78b in De Pinte.

De eerste probeervergadering is er op ZATERDAG 21 september 2019 van 14u tot 16u. Deze vergadering vindt uitzonderlijk plaats op zaterdag en slechts tot 16u, aangezien wij daarna ons gezellig én gratis scoutsfestival Café Ludwina organiseren. Zeker welkom om na 16u even te blijven plakken!

De tweede probeervergadering is er op zondag 29 september 2019 van 14 tot 17u.

Op zondag 29 september 2019 zal om 20u00 een link online verschijnen. Hier moet je dan – liefst zo snel mogelijk – een inschrijvingsformulier invullen. Afhankelijk van het huidige ledenaantal bij de tak, kijken we hoeveel scouties er nog bij kunnen. De scouties die het formulier eerst invulden, krijgen eerst een plaatsje. We werken hierbij eveneens met voorrang voor scouties die reeds broers/zusjes in de scouts hebben, en scouties uit De Pinte en Zevergem.

Voor het scoutsjaar van start gaat, zijn jullie uiteraard steeds welkom op enkele jaarlijkse activiteiten in De Pinte! Op de speelstraat (1 september 2019) en de braderie (8 september 2019), kunnen jullie steeds terecht aan onze scoutsstand met al jullie vragen en om even kennis te maken met leiding en groepsleiding.

Voor prangende vragen, kunnen jullie voorlopig terecht bij de groepsleiding via grl@scoutsengidsendepinte.be.

Hopelijk tot volgend scoutsjaar!