Lid worden

In het begin van het schooljaar kunnen enthousiaste scouties eens komen proberen op zondag 29 september 2019 en zondag 6 oktober 2019. Jullie zijn dan welkom aan ons scoutslokaal in de Nieuwstraat 78B te De Pinte van 14u00 tot 17u00.
Op zondag 6 oktober 2019 zal om 20u00 een link online verschijnen. Hier moet je dan – liefst zo snel mogelijk – een inschrijvingsformulier invullen. Afhankelijk van het huidige ledenaantal bij de tak, kijken we hoeveel kindjes er nog bij kunnen. De kindjes die het formulier eerst invulden, krijgen eerst een plaatsje. We werken hierbij wel met voorrang voor kindjes die reeds broers/zusjes in de scouts hebben, en kindjes die in De Pinte wonen.
Voor het scoutsjaar van start gaat, zijn jullie steeds welkom op enkele jaarlijkse activiteiten in De Pinte, de speelstraat (1 september 2019) en de braderie (8 september 2019), waarbij we steeds met een stand van de scouts staan. Leiding en groepsleiding staan hier steeds klaar om al jullie vragen te beantwoorden!
Voor prangende vragen, kunnen jullie voorlopig terecht bij de groepsleiding (grl@scoutsengidsendepinte.be)