Ons lokaal wordt verhuurd voor € 4 per persoon per nacht, met een minimum van €100 per nacht.
Daarbij komt nog een forfaitair bedrag voor gas, water en elektriciteit.

Kook- en eetmateriaal wordt niet voorzien en zal dus zelf voor gezorgd moeten worden.

Wij stellen 7 lokalen ter beschikking, in de keuken en in de 2 lokalen op de bovenste verdieping kan er niet geslapen worden. De 4 overige lokalen zijn wel ruimschoots genoeg om maximum 40 personen te laten overnachten. Op ons terrein hebben we een kampvuurplek, een klein bosje en een groot terrein met een kleine speeltuin. Op minder dan 300 meter van ons lokaal bevindt zich ook een groot speelbos (Moerkensheide).

Wij verhuren ons lokaal voor eenmalige activiteiten, weekends alsook voor kampen.

Onze scoutsagenda voor volgend scoutsjaar (september 2020-augustus 2021) dient nog te worden opgemaakt. Het heeft dan ook geen nut te mailen voor verhuur in 2020-2021.

Bekijk zeker eerst even de beschikbare periodes op de verhuurkalender hieronder.

Indien u geïnteresseerd bent, kan u steeds mailen naar: verhuur@scoutsengidsendepinte.be!

Welpenlokaal
Keuken
Giverlokaal
Kapoenenlokaal
Terrein
JG/JV-lokaal
Douche en wc's
Kabouterlokaal
Show More
  • Black Instagram Icon

©2020 door Scouts en Gidsen De Pinte-Zevergem.