Verhuurovereenkomst

Ons lokaal wordt verhuurd voor € 3,5 per persoon per nacht, met een minimum van €80 per nacht.
Daarbij komt nog een forfaitair bedrag voor gas, water en elektriciteit.
Kook- en eetmateriaal worden niet voorzien en zal dus zelf voor gezorgd moeten worden.

Wij stellen 7 lokalen ter beschikking, in de keuken en in de 2 lokalen op de bovenste verdieping kan er niet geslapen worden. De 4 overige lokalen zijn wel ruimschoots genoeg om maximum 40 personen te laten overnachten. Op ons terrein hebben we een kampvuurplek, een klein bosje en een groot terrein met een kleine speeltuin. Op minder dan 300 meter van ons lokaal bevindt zich ook een groot speelbos.

Wij verhuren ons lokaal voor eenmalige activiteiten, weekends alsook voor kampen. Foto’s kan u vinden bij het tabblad ‘Ons lokaal’.

Indien u geïnteresseerd bent, kan u steeds mailen naar: verhuur@scoutsengidsendepinte.be!

Hieronder vindt u de officiële verhuurovereenkomst.

Verhuurovereenkomst-Scouts-en-Gidsen-De-Pinte-Zevergem

1.35 euro korting per dt-fout in het hierbovenvermelde document die word gemeld aan de verhuurverantwoordelijke.