Dag toekomstige scouties!

Hieronder vinden jullie wat info wat te doen als je klaar bent voor het scoutsavontuur

Start je in september in het 1e, 2e, 3e, 4e of 5e leerjaar?
Dan val jij binnen ons inschrijfsysteem!

Eind september of begin oktober (exacte data volgen) zijn jullie welkom om 2 namiddagen te proberen, en zondagavond na de tweede probeervergadering zal er een link op onze website verschijnen. Hier moeten jullie dan - liefst zo snel mogelijk - het inschrijvingsformulier invullen. Daarna ontvangen jullie een mail met daarin verdere uitleg.

Helaas hebben wij sinds enkele jaren een groot aantal leden voor het aantal leiding waardoor wij bij te veel inschrijvingen met een ledenstop werken. Afhankelijk van het huidige ledenaantal bij de tak, kijken we hoeveel kindjes er nog bij kunnen. De kindjes die het formulier eerst invulden, krijgen eerst een plaatsje. We werken hierbij wel met voorrang voor kindjes die reeds broers/zusjes in de scouts hebben, en kindjes die in De Pinte wonen.Wij zullen sommigen dus ook moeten teleurstellen.

Onze leiding staat steeds klaar voor meer uitleg en info. Voor vragen kan je gerust mailen naar grl@scoutsengidsendepinte.be!

‚Äč

Ben je ouder en wil je ook graag scoutie worden?
Dan kan je je via deze link inschrijven!
  • Black Instagram Icon

©2020 door Scouts en Gidsen De Pinte-Zevergem.