• Black Instagram Icon

©2020 door Scouts en Gidsen De Pinte-Zevergem.

Dag toekomstige scouties!

Hieronder vinden jullie wat info wat te doen als je klaar bent voor het scoutsavontuur.

Let wel op: aangezien de inschrijvingen momenteel al afgerond zijn, kunnen we enkel nog de volgende scouties bijnemen: Kabouters (meisjes 3-5e leerjaar), Jongverkenners (jongens 6e leerjaar-2e middelbaar) en Jonggidsen (meisjes 6e leerjaar-2e middelbaar).

Start je in september in het 1e, 2e, 3e, 4e of 5e leerjaar?
Dan val jij binnen ons inschrijfsysteem!

Eind september of begin oktober (exacte data volgen) zijn jullie welkom om 2 namiddagen te proberen, en zondagavond na de tweede probeervergadering zal er een link op onze website verschijnen. Hier kunnen jullie zich dan op inschrijven. Daarna ontvangen jullie die avond een mail met daarin verdere uitleg.

Helaas hebben wij sinds enkele jaren een groot aantal kapoentjes voor het aantal leiding waardoor wij bij te veel inschrijvingen met een ledenstop werken. Dit houdt in dat we bij de inschrijving kijken hoeveel scouties erbij kunnen. Wij zullen sommigen dus ook moeten teleurstellen.

Onze leiding staat steeds klaar voor meer uitleg en info. Voor vragen kan je gerust mailen naar grl@scoutsengidsendepinte.be!

‚Äč

Ben je ouder en wil je ook graag scoutie worden?
Dan kan je je via deze link inschrijven!