Dag toekomstige scouties!

Hieronder vinden jullie wat info wat te doen als je klaar bent voor het scoutsavontuur

Start je in september in het 1e, 2e, 3e, 4e of 5e leerjaar?
Dan val jij binnen ons inschrijfsysteem!

6 en 13 september van 14u tot 17u zijn jullie welkom om 2 namiddagen te proberen, en zondagavond na de tweede probeervergadering zal er een link op onze website verschijnen om 20u. Hier moeten jullie dan - liefst zo snel mogelijk - het inschrijvingsformulier invullen. Daarna ontvangen jullie een mail met daarin verdere uitleg.

Helaas hebben wij sinds enkele jaren een groot aantal leden voor het aantal leiding waardoor wij bij te veel inschrijvingen met een ledenstop werken. Afhankelijk van het huidige ledenaantal bij de tak, kijken we hoeveel kindjes er nog bij kunnen. De kindjes die het formulier eerst invulden, krijgen eerst een plaatsje. We werken hierbij wel met voorrang voor kindjes die reeds broers/zusjes in de scouts hebben, en kindjes die in De Pinte wonen.Wij zullen sommigen dus ook moeten teleurstellen.

Als uw kind een jongen is geboren in 2010, 2011 of 2012, zul je jammer genoeg een jaartje moeten wachten want de welpen zitten momenteel met een ledenstop!

Onze leiding staat steeds klaar voor meer uitleg en info. Voor vragen kan je gerust mailen naar grl@scoutsengidsendepinte.be!

Een ouder kind inschrijven?

Als uw kind bij één van de oudere takken (i.e. jong gidsen, jong verkenners), kan die zich zo inschrijven. Dit kan je zelf doen via volgende link.

Elk kind kan sowieso twee maal komen voordat er inschrijvingsgeld betaald moet worden; die twee keren is het kind ook al verzekerd.

Start uw zoon/dochter in het zesde leerjaar, eerste of tweede middelbaar, dan zit die normaliter bij de jong verkenners (jongens) en jong gidsen (meisjes). In het derde, vierde en vijfde middelbaar zitten ze bij de givers – zowel jongens als meisjes.

Voor het komen is wenst u misschien eens de juiste leiding te mailen – om zelf te informeren of hen op de hoogte te brengen. Afhankelijk van welke leidingsgroep je nodig hebt, mail je naar jongverkenners@scoutsengidsendepinte.bejonggidsen@scoutsengidsendepinte.be of givers@scoutsengidsendepinte.be. De groepsleiding kun je op dezelfde manier bereiken: grl@scoutsengidsendepinte.be.

• Black Instagram Icon

©2020 door Scouts en Gidsen De Pinte-Zevergem.