Beren

Dag lieve lieve beren!!
Eerst en vooral een zeer gelukkig nieuwjaar gewenst! Hopelijk wordt 2019 net zo leuk als 2018! Of misschien zelfs nog een beetje leuker?
We wensen jullie voor het nieuwe jaar:uren buiten ravotten en ook wat nachtwacht kijken,verrukkelijke soepjes en smakelijke koekjes,megaenthousiaste dansjes en superlange mopjes,
Gekke avonturen en ook af en toe wat kuren,
En bovenal superleuke scoutsvergaderingen en een formidabel kamp!!
Lees hieronder wat we allemaal gaan doen de komende maanden!

Zondag 6 januari: Vandaag is er jammer genoeg geen vergadering, saai eh. Hier enkele leuke dingen die jullie zouden kunnen doen op deze scoutsloze middag (ietsje minder leuk dan scouts natuurlijk). Jullie kunnen een driekoningentaart bakken of nog leuker een tekening maken voor de leiding!

Zaterdag 12 januari – GOUWFILM: Vandaag hebben we iets supercool en keigezellig voor jullie in petto! We gaan samen met enkele andere scoutsen naar de film woohoow!! We spreken af om 9u30 aan het Zuid in Gent, we zijn daar terug rond 12u15, hopelijk tot dan!

Zondag 13 januari – NIEUWJAARSRECEPTIE: We hebben goed nieuws lieve beren. Vandaag is het nieuwjaarsreceptie op de scouts. Hoezo is dat goed nieuws, hoor ik jullie al denken! Ik zal het eens uitleggen: dat wil zeggen dat er ziek lekkere chipjes en drankjes zijn én er zullen warme vuurtjes zijn! Iedereen is meer dan welkom vanaf 11u aan ons lokaal.

Vrijdag 18 januari – AVONDVERGADERING: Pfff amai na al dat gefeest eindelijk tijdvoor een rustige feestloze vergadering. Want eerlijk gezegd feesten is super leuk, maar nu is het wel een beetje genoeg geweest. Al onze broeken spannen van te veel te eten, onze centjes zijn bijna op en de kerstboom is het grootste deel van zijn naalden al kwijt. Daarom doen we vandaag de grote stop met feestvergadering! Kom van 18u tot 20u naar ons lokaal met volle maag!

Zaterdag 26 januari – AVONDVERGADERING: Vandaag is het Buzz Clifford zijn verjaardag!!! Buzz wie?? Nee nee niet Lightyear van de Toy Story films (Nookie heeft deze nog nooit gezien, schande) maar wel de Amerikaanse zanger, die maar 1 hit had. Daarom gaan we deze avond alleen dit liedje afspelen!! Kom naar ons karaoke lokaal in de Nieuwstraat van 18u tot 20u, baby sittin’ boogie

Zondag 3 februari: DE LEIDING HEEFT GEDAAN MET BLOKKEN en dat wil zegggeeen gewone vergadering!! Joepieee, vandaag spelen we daarom het grote ‘heeft de leiding na 2 maand nog een brein op overschot?’-spel. Eens kijken wat er met ons geworden na maanden geïsoleerd zijn van de wereld met alleen onze boeken als gezelschap. Van 2 tot 5 liefste beerkes

Zondag 10 februari: Een paard heeft geen poten maar benen, bij de zeepaardjes worden de mannetjes zwanger en koekoeken leggen een ei in het nest van een ander!! Breng je leukste, interessantste en grappigste dierenweetjes mee en wie weet win jij wel de prijs van grootste dierenkenner!

Zondag 17 februari: Nieuwjaar ligt al precies 31 + 17 dagen achter ons, dus is het nog eens tijd voor een feestje! Kom kijken naar de dansmoves van Nookie (ze zijn echt fantastisch), het zangtalent van Tuq en de djskills van Kata! We gaan helemaal los vandaag. We verwachten jullie van 2 tot 5 in de Nieuwstraat met jullie leukste feestmuts op.

Zaterdag 23 februari – PIONIERSFUIF/BODEGA: Jaja vandaag is er HET feestje van
het jaar: pioniersfuif!! Op deze mooie dag organiseert heel de leidingsploeg een zalig gebeuren voor de jeugd en voor de ouders 😉 ten voordele van onze scouts. Er zijn dus niet alleen dansende jongeren aanwezig maar zeker ook onze welbekende bodega waar de ouders eens kunnen komen losgaan. Meer dan welkom dus!

Zondag 24 februari – GEEN VERGADERING: Helaas geitenkaas is er vandaag geen vergadering, Nookie, Kata en Tug zijn namelijk allemaal uitgeput na een lange nacht werken (en een beetje mee feesten) op pioniersfuif dus moeten ze wat rusten. Tot de volgende keer beertjes!

Zondag 3 maart: Halowkiedoki daar, vandaag is het alweer tijd voor een schitterende vergadering. Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt aan het weer: het wordt stilletjes aan lente. Vogels die zingen, jonge konijntjes her en der. Een fantastische periode van het jaar kortom. Kom naar ons lokaal meegenieten met ons. Tot dan!!

Ziezo dat was het dan weer lieve beren, vikings, avatars… ik geraak zelf de kluts kwijt soms. Zeer graag tot de volgende keer
xxxx jullie kapoenen

Nookie, Kata en Tug