Givers

Deur van de kamer opent. De binnenvaller ziet Arnaud achter zijn typmachine zitten. Achter Arnaud zitten een 25-tal onschuldige jongens en meisjes. Arnaud typt er als een gek op los, terwijl hij luidkeels lacht. Niemand anders lacht. De inbreker valt Arnaud aan en slaagt erin hem te ‘neutraliseren’. Hij schuift het iets levenslozere lichaam van de stoel en neemt zelf plaats achter de typmachine. Nu ziet hij het. De horror. Jake Paul referentie na skratadu voleradu na Pewdiepie na VTVP na…

Het is gedaan, het is voorbij.

Zaterdag 4 mei – GROEPSDAG: Wee litty af dagje met de giverfam naar een mysterieuze plaats. En, oh ja, die andere kids zijn er ook. Geen probleem voor ons, we laten ze eens zien hoe sjo wij zijn. Box aan en muziek luid, nu niet kroezen door De Pinte op onze gele fiets, maar ergens anders! Dichter bij de rand van de maatschappij zijn er nog maar enkelen gekomen, maar met je scoutshemd aan staat geen enkele sociale norm jullie in de weg!!! Mopje he knapperts! Jullie zijn een brok pure etiquette, want de scouts laat niets achter behalve een glimlach. En wat voor een glimlach zal het zijn na deze knaller van een dag. We spreken af om 8u aan het OCP, om 18u30 mogen jullie moeders en vaders jullie daar terug komen afhalen.

Zondag 12 mei – VERGADERING/LENTEBAR: Je voorlaatste kans om een cadeautje voor de leiding mee te nemen! (Hint hint) Echt origineel is het niet van me, want hoe vaak hebben jullie deze lol al in het kontactje zien staan… Te vaak als je het ons vraagt. (Maar we konden het niet laten) Net als wij het volgende niet kunnen laten: jullie een van de beste vergaderingen bezorgen van het hele scoutsjaar. We leggen de lat daarmee zeer hoog voor onszelf. Het slijm maken was al zo fantastisch, dus hoe we dat zullen overtreffen, ik weet het niet… Maar deelnemen is belangrijker dan winnen. Het levensmotto van …………… (vrij in te vullen). We weten zeker dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn, in perfect uniform, goedgezind (en met cadeau) op het scoutsterrein om 14 uur. Tot dan m’n liefste giverlingen. Pak maar een fietsje mee.

Zondag 19 mei – LAATSTE VERGADERING/KAMPINSCHRIJVING: Ons ma en ons pa mogen ook eens mee naar de scouts. Hoe fantastisch is dit… Chanceke dat ze pas op het einde van de vergadering welkom zijn! (17 uur) Wat houdt dit in: dat wij ons voor een laatste keer keihard gaan smijten. Bereid u voor op een van de scouteskste vergaderingen. Misschien een MDU’tje, misschien een watergevecht, misschien een race met eieren in de duivebeek. Woepsie, het ziet er naar uit dat onze ideeën op aan het geraken zijn… (overduidelijk een leugen want alsof het ooit mogelijk zou zijn dat onze vijf geniale breinen niet weer iets epic in elkaar zouden kunnen flansen). Weetje van de dag: iemand van de leiding is opgeroepen om in de stemhokjes te gaan helpen de zondag voor een examen. BAAAAA! Tot 14 u aan het lokaal, en kom maar met de fiets he.

1 tot 15 juli – KAMP: Geen spoilers, geen voorbereiding, geen waarschuwing. Gewoon. Doen.

Het is klaar,

gedaan met de kontactjes voor dit jaar.

Slu en bye,

tot in den draai.