Givers

Yo Jake Paul’ers, Bij deze de agenda van komende scoutsactiviteiten, er zitten enkele speciale’kes bij x

Zondag 10 maart – GEEN VERGADERING: De leiding is dringend aan ontspanning toe en hoe beter dan  op leidersweekend gaan ver van jullie (still love you givers x) om je niet te vervellen deze middag hebben we voor een lui alternatief gekozen: http://www.funnygames.be/spel/mcdonalds_2.html Ja dit deden we voor de iPad iets was anders dan  vreemde combinatie van een klinker en een woord.

Zondag 17 maart: Tegen de tijd dat je dit leest is het misschien al te laat maar onze Youtube koning PewdiePie wordt aangevallen door een Indiaans Channel genaamd “T-Series”. Als we niet massaal onze bro’s en sisters oproepen om Pewds channel te subscriben zal Pewds van de Youtube-Troon vallen en zal de wereld uit balans geraken! Kom met ons vloggen van 14tot17 u aan het lokaal! Brofist https://www.youtube.com/watch?v=UVxU2HzPGug

Vrijdag 22 tot zondag 24 maart – LEDENWEEKEND: Vorig semester verlegden we met ons ledenweekend jullie grenzen van wat puur geluk en plezier was. Wel dit semester proberen, correctie! Verleggen! we deze grenzen opnieuw (naar boven weliswaar, kijk de grens van humor stijgt ook mee). Het Weekend thema? Nog geheim (wij hebben ook nog geen clou) suggesties niet welkom! We zullen rond de avondschemering-ish afspreken onder te kerktoren-ish. Meer info volgt in mail en schreifloosfoute weekendbrief.

Zaterdag 30 maart – ZWERFVUILACTIE: Van 14u30 tot 17u30 aan de sportwegel: met klemtoon op zaterdag(!). De volgende vraag die je binnenpopt is “Sportwegel?”. Leiding Alex zal deze voor jullie beantwoorden: dat is de heilige plaats vlak naast de Chiro waar ik veel mooie momenten en herinneringen  heb gemaakt voordat ik naar de Scouts moest gaan. Back in the good ol’ days. Vandaag maken we Anuna De Wever trots door zwerfvuil op te rapen! en te socializen met andere jeugdbewegingen, tijd om de flirt skills boven te halen!

Zondag 7 april: Zeven is dat niet een geluksgetal. Zeven waren dat niet het aantal apostelen, ah nee dat waren er twaalf. Maar als jullie ware chemicussen waren dan wisten jullie weliswaar meteen dat zeven het atoomgetal van stikstof is. Eindelijk is het zover. Een vergadering vol proefjes. Doe jullie veiligheidsbril en labo jas maar al aan want we zullen een hele middag vertoeven in ons lab. Misschien vinden we wel een oplossing op enkele niet te ontrafelen scheikunde raadsels. Pak jullie brein maar mee naar het lokaal van 2 tot 5.

Zondag 14 april: Nog 3 dagen en ja dan is het zover jullie favoriete leiding wordt weer een jaartje ouder. Jullie weten uiteraard meteen wie dit is. Zoniet dan hebben jullie niet goed opgelet tijdens de vorige vergaderingen. Maar meer belangrijk op deze dag in 1961 was er in de Sovjet unie de eerste televisie uitzending. Vandaag vieren we Rusland en zijn televisie uitzendingen. Van 14 tot 17u aan het lokaal om 3 uur lang Russische tv te kijken.

Zondag 21 april – GEEN VERGADERING: Lieve vrienden, er zal geen plaats zijn op de scouts vandaag want alle paasklokken zitten in ons lokaal. Blijf dus maar beter thuis. Succes met eieren zoeken!

Woensdag 24 tot zaterdag 27 april: Eindelijk komt de gezamelijke droom van de leiding uit we mogen jullie eindelijk adopteren voor enkele dagen zijn wij jullie mama’s en papa’s!! In ons huishouden verwachten we blindelingse discipline en respect voor jullie oversten! Vroeg gaan slapen, flink huiswerken maken, bord leeg eten en oversten nooit tegenspreken zijn enkele pilaren van ons harmonisch nieuw gezin (onze droom = jullie nachtmerrie?) Voor Midweek verwachten we jullie in onze woonst woensdag om 18u met lege maag en volle valies (kleren + boeken(!)) Meer info volgd via mail hoe we ons huis een thuis maken!

Zondag 28 april– GEEN VERGADERING: Geen vergadering wegens epische midweek x

Zaterdag 4 mei – GROEPSDAG: Joepieeee groepsdag! Het belooft een onvergetelijke dag te worden, meer info volgt!

Peace out,

Buy the merch