Jin

Kontactje:

Jinsels, aandacht wordt gevraagd voor volgend bericht: het gat zal niet plakken noch verstrammen! HET WORDT STEVIG!!! De normale vergaderingen komen in de minderheid en worden danig onderbroken door jaarlijksheden en unica. Zeker dezer laatste moet het volle genot verkrijgen, want nostalgie spuurt dezer momenten later met traan en lach af! De energielevels mogen meer dan eens overlopen, want diepgaandeweg worden onzer banden verstevigd met het ijzer ontstaan uit ons gedeeld bloed (zweet en tranen)! Er wordt niet gekeken op een uurtje minder slaap en bij tijd en wijle worden de nachten langer dan de dagen, maar HA HA HA HA zal er ook veelvuldig gelachen worden tijdens gezamenlijk labeur en spel! Eens zal het gebeuren dat een van de onze diep in zich zelve zal kijken om daar zijne/hare grens tegen te komen, maar ‘owé’ zal die grens een zucht slaken telkens hij weer verzet wordt door de kracht der wil van hem/haarzelve en zijn/haar kameraden! MOOOOOI wordt het!

Vrijdag 8 tot zondag 10 maart – LEIDERSWEEKEND: Oioioioioioi, tleven zit mee!! Heerlijk weekje krokus en als kers op de taart jullie eerste leidersweekend!!!! Bereid jullie maar voor op dit levensveranderende evenement met regelmatige moment ‘HU’ en ‘HO’ maar vooral van ‘WOEHOEHOEHOE’!!! Voor ons nog eens genieten van een onvoorbereid weekendje plezier waar ook wij van de ene verassing in de andere vallen, daarom worden jullie doorverwezen naar het facebookevenement voor meer informatie!! Met algemene levensvragen en uitdagingen en vraagstukken in de liefde zeker welgekomen bij jullie begeesterde leidinck!!

Zaterdag 16 maart: Vandaag onze laatste postbode vergadering!!! Pomp die banden op, smeer de ketting, download een muziekje en verstevig de bagagedrager!! Die pluimboekjes wegen dan wel geen pluim, ze brengen ons hopelijk wel naar een mooi gewichtje Zweedse kronen! Meer informatie volgt!! #PrayForSunshine #KeepChristianHappy #HopelijkKrijgenWijOpHetEindeOokEenPluim

Maandag 18 tot zaterdag 23 maart – MIDWEEK: MIDWEEK YES! Een volledig weekske leven op ’t gemak met de ‘fam’. Dat wil zeggen: een week lang de Hollandse rap van Timone door onze oren, een week lang Merel haar gekwetter, een week lang Alice die elk spel wint, een week lang leven met Vis zijn coolheid, een week lang Scolioosje die op een brak matje slaapt, een week lang Tank die elken dag wel ne vinger verstuikt, een week lang Ella die weer een pintje te veel op heeft en niet wil gaan slapen, een week lang Hannelore die staakt en in Brussel zit, een week lang Thalie die stress heeft voor haar DadaRock optreden en een week lang Artie die niet uitgeslapen is. Kortom = jinkamp voor beginners.

Zondag 24 maart – GEEN VERGADERING: We bekomen van de midweek en zijn elkaar efkes allemaal beu en willen gewoon slapen (en wat schoolwerk inhalen rip).

Zaterdag 30 maart – AMERICJIN DINER: Terwijl de andere takken De Pinte schoonvegen met de Zwerfvuilactie zijn wij in REP EN ROER WANT VANAVOND IS AMERICAN DINER EN ER MOET NOG SCHIJTE VEEL GEBEUREN EN LOL GINGEN WE DA NIET VOORBEREIDEN OP DE MIDWEEK MA JA KENDET DAN HEBDE DAAR GEEN ZIN IN EN NU IST CHAOS EN NEEMT VIC ZIJN GSM NIET OP MAAR WE HEBBEN NOG HAMBURGERS NODIG VAN DEN OKAY WANT JA LAST MINUTE INSCHRIJVINGEN EN SHIT E TBEGINT AL BINNEN EEN KWARTIER.

Zondag 7 april – STAGEVERGADERING: Laatste keer oefenen vooraleer jullie voor echt leiding worden! Deze keer zullen we ook stage lopen bij de oudere takken zoals JG’s en JV’s joepie! Snotjes afkuisen, veters knopen en kinders kwijtraken onderweg zijn de vaste ingrediënten voor deze leerrijke vergadering!

Zaterdag 13 april – STAMQUIZ: Midden in de paasvakantie valt een prachtig weekend, zonnetje schijnt gelijk meestal, de lente is in het land en niet te vergeten de climax: de stamquiz. Wordt komende jaren een event waar jullie meer en meer zullen naar uitkijken en deze keer krijgen we de eer het belangrijkste van de avond in goeie banen te leiden; DRANK EN SPIJZEN. In volledige kermissfeer verdiepen we ons hier tot een stuk in de nacht in om vervolgens in het verre Melsen nog een stapke in de wereld te zetten! Wa wil ne mens nog meer eigenlijk?!! Meer info volgt hier zeker nog over!

Zondag 14 april – GEEN VERGADERING: Na al da werken geen vergadering natuurlijjjjjk. Opt gemakje genieten van ne zondag en extra hard uitkijken naar de week erop!!

Zondag 21 april – GEEN VERGADERING: Wel wel wel komt da tegen een doodgewone zondagse vergadering de wonderen zijn de wereld nog nie uit!! We kunnen spelen in het bos, 1 tegen allen, ruiltocht, ladderspel, tussen 4 vuren of wel ne keer alles in 1! Ge kunt het u zo gek nie bedenken. Tzal toch voor volgende week zijn, want tis Pasen vandaag.

Zondag 28 april: Vandaag leren we elkaar door en door kennen. Ge denkt al jaren samen in de scouts ik ken die door en door ma is da wel zo eigenlijk?!!!!! Voor we op kamp vertrekken is het van CRUCIAAL belang dat we elkaars angsten, noden, wensen en verlangens tot in het detail kennen. Alleen zo doorstaan we de wilde bossen, woeste rivieren en stevige kano tochtjes in het verre Zweden. Kortom vandaag komt ge de ander en uzelf tegen……veelbelovend en mysterieus!!!

Zaterdag 4 mei – GROEPSDAG: Joepieeee groepsdag! Het belooft een onvergetelijke dag te worden, meer info volgt!

Zo jinnies, wat gaat de tijd snel in dit toch wel fenomenaal jaarke. Efkes een vree vree drukke periode voor de boeg maar ook en vooral wel spannend en leuk en tof!!! Wij hebben alvast ongelofelijk veel goesting om met jullie tientjes hamburgers op te dienen, boekskes uit te delen, keer wat te dansen, op 1e leidersweekend te gaan eeeennn om nog keer goe te spelen en te genieten nu het nog kan e 😉

papa en mama’s

Vic, Martha, Mattie

<3

Volledig kontactje