Jin

Beste jinners, onderstaand bestand bevat info over komende 3 gekke maandjes die we allen met zowel vreugde als droefheid ingaan. Er wordt meermaals afgeweken van ons reeds vrij afwijkend schema, dus volg de info die via het geliefde kanaal fb, op de website en dit hartverwarmend bundeltje proza. Er staan alvast enkele kleppers van activiteiten te wachten zoals de nieuwjaarsreceptie, enkele spannende avondvergaderingen en, natuurlijk, de fuif der pioniers!

Zondag 6 januari – GEEN VERGADERING: De leiding staat aan de vooravond van een helse maand vol momenten van waarheid en spanning. Geen onderscheid meer tussen weekdag en weekend, dag wordt nacht en nacht wordt dag, boven en onder wisselen elkaar links en rechts door elkaar af. Verbloemend ‘efkes chaos’ schreeuwen in het donkere hol dat men de blok noemt. Minuten stilte en kampvuren zijn dagelijks welgekomen attenties! Liefste jin, tot een dezer maar niet vandaag!! #jesuisfatigué

Zaterdag 12 januari – VREDESEILANDEN: Vandaag werken we wat aan onze karma! Het geweten is saaie kak, maar we proberen het toch zo zuiver mogelijk te houden! Engeltjes zoals jullie hebben hier alvast geen moeite mee en zijn dus allen aanwezig op tijdens deze editie van vredeseilanden!! Tijd en plaats van afspraak worden nog meegedeeld! Alvast 1 sleutelhangertje voor de jinner die de nieuwe naam van vredeseilanden buiksprekend en met gesloten ogen kan spellen! Peace allemoale en f*ck alle haters!!!!! Allen welgekomen vanaf 16u tot 18u!! Waar verwachten wij jullie? @gemeentepleinDP

Zondag 13 januari – NIEUWJAARSRECEPTIE: Allen van harte welgekomen vanaf 11u aan ons lokaal, schijte lekkere hapjes van oudercomité en hilarische stand-up comedy van de groepsleiding! Winwinwinwinwinwin en niet te missen dus!

Vrijdag 18 januari – AVONDVERGADERING: Wel wel wel 2001’ers, nieuw jaar, nieuwe start. Hopelijk ook niet te nieuw, want vorig semester was al zwaaaar de shit, en ja jullie kunnen zeggen wat jullie willen maar mails van moekes en vakes verklappen jullie ware gevoelens over ons. Merci e seg!!! Doet deugd. Alleszins vanavond wordt ook weer fijn! We doen waar we zin in hebben. Groeten xxx

Vrijdag 25 januari – AVONDVERGADERING: Ge hebt er waarschijnlijk nog nie over nagedacht. De weken vorderen maar, het leven loopt op zijn gangetje en zonder da ge het goed en wel doorhebt is het daar plots e de alllllleeeer laatste avondvergadering voor jullie als lid, jinners in hart en nieren, jonkies, post- en midden puberalen, onze favo adolescenten van de wereld. Zet u efkes, kom efkes op adem want ja dit is voor ons allen efkes bekomen. Iets wat op deze wonderschone avond alleszins gevierd moet worden.

Zondag 3 februari: Coolkids, we spelen een stadspel!!!!! Ons geliefde Gentje gaan we vandaag gaan verkennen als nooit tevoren. En het wordt spannend, da is eigenlijk het enige wat ik erover kan verklappen anders zou het niet meer zooo spannend zijn e.

Zondag 10 februari: 1 tegen allen, dorpspel, pies quiz, sjieken quiz, trappenspel, bosspel, stratego, het lijstje van klassiekers is eindeloos en we kunnen ervan zeggen wat we willen maaar ze zijn voor een reden klassiekers en jullie kunnen jullie scouts carrière niet afsluiten zonder deze stuk voor stuk nog eens gedaan te hebben, daarom ne mix van ALLES. Enkel en alleen tijdens deze rasechte scoutsvergadering.

Zondag 17 februari: MDU VERGADERING!!! Wel nog vree kou hiervoor, dus we kijken ook zeker keer naar de weersomstandigheden voor we kiezen dit echt te doen, want ok ja ge hebt mdu ma het moe ook wel wat wijs blijven. We twijfelen of het hier nu wel de goeie moment voor is, ma we kunnen ook maar keer aftoetsen bij jullie wat jullie hierover denken. Constructieve feedback is altijd welgekomen.

Zaterdag 23 februari – PIONIERSFUIF/BODEGA: Hoogmis der‘uitgangk’. Feest der feesten. Vandaag verblijden wij ons dorp’ken met dit fantastisch jaarlijks gebeuren. We strijken neer met enkele geweldige ‘diskjockeys’ (xp) die de tent in vuur en vlam zetten! Gelukkig zijn wij er om de tent daarna te blussen en iedereen te bevrijden van deze brand! Lees: wij doen den opkuis en we steken iedereen buiten. En JA het wordt ne mottigen opkuis en NEEEEEE ge moogt nog niet naar huis!!!! #Joepie #Zinin #BOITENMETDEPOULEKESSSS Orders van de Pio-crew (met headset en walkietalkie) volgen nog. BEEP – OVER.

Zondag 24 februari – GEEN VERGADERING: De Jinner die erin slaagt om omstreeks 14u ne selfie te trekken in perfect uniform aan het lokaal, de namiddag nà Pio, wordt officieel gehuldigd als ‘NEN ECHTEN’ in de geschiedenis der ‘echte scouties’. U hoort dan officieel thuis in het rijtje der ‘echten’, aka Brecht Leeman. Want hij -ALLEEN HIJ- vond het een goed idee om vergaderingen te geven na Pio. #sleepisfortheweak #devikingdiestaatop #Piodoetnietsmetuwlichaam #trololol

Zondag 3 maart: Joepie start van de Krokusvakantie! Iedereen lekker op reis naar een ver warm land, of familieweekendje naar de dardennen? Voor ieder wat wils! Helaas is het voor ons gene vakantie, niets nada noppes. Daarom doen we vandaag alsof we VER op reis gaan, nog VERDER dan onze stoutste dromen. VANDAAG IS = REIS ROND DE WERELD VERGADERINGGG!!! Van 14u tot 17u @ lokalé el mundo. Tot daar liefste vrienden.

Graag hadden we afscheid genomen met dit lied.
Afscheid nemen bestaat niet – Ik ga wel weg maar verlaat je niet – Lief, je moet me geloven Al doet het pijn… Ik wil dat je me los laat – En dat je morgen weer verder gaat – Maar als je eenzaam of bang bent – Zal ik er zijn..
(mooiste stukje, snif, traan wegpinken for real)
Kom als de wind die je voelt en de regen -
Volg wat je doet als het licht van de maan -