Jonggidsen

Hola hermanas (Dag zusters)

El último kotactjos e aangebrokenos (Het laatste kontactje is aangebroken.)

Pero no zorgenos cameronos. (Maar geen zorgen kameraden.)

Qui weetos, estas dezos reuniones más bestas de la toutos. (Wie weet, zijn deze vergaderingen de allerleukste van ze allemaal.)

Así que trektos la botienos aanos y el pantalón / la rokkos verdes, e spurtos tu inmediatamente a los scoutse olla llena de cafe! (Dus trekt uw bottines en groene broek/ rok aan, en spurt u onmiddellijk naar de scouts potvolkoffie!)

Y a iedereenos que pregunte “¿Wthos por qué es esto español int” hmm, la misschienos dice ietsos sobre el campamento? 😉 (En aan iedereen die vraagt “ Wth voor wa is da hier int Spaans?” Hmm,

misschien zegt da wel iets over het kamp? 😉 )

(lios laos lolos #danhadgeduizendkilomeerpralinesmogenverkopenos) (Li la lol #danhadgeduizendkilo- meerpralinesmogenverkopen)

Zaterdag 4 mei – GROEPSDAG: Jajaja het is er weeeeer! Wete het al? Hebt ge de geruchten al gehoord? Loopt het zweet al van uwen rug? Zijn uw puisten al aant ontpoppen van stress? Zijn uw darmen al de dans der Spet Terde Poep aan het beoefenen? Neen Willy Sommers komt niet wéér optreden in De Pinte, geen zorgen. Het is enkel groepsdag of feest van het jaar of strijd der takken. Ook wel ‘Dag van den turquoise eend’ genoemd door Sommigen, maar Sommigen is dan ook ne rare kerel. Anyways van 8u en om 18u30 zijn we terug aan het OCP! C ya

Zondag 12 mei – VERGADERING/LENTEBAR: Weet je nog, die ene keer dat jullie allemaal in perfect uniform op de scouts zijn toegekomen? Neen? Awel, wij ook niet… HOE ZOU DAT KOMEN?????? Doe jullie best en kom voor een voorlaatste keer in perfect uniform! Oke, dat terzijde, zouden we willen zeggen dat we enorm hebben genoten van dit jaar en hopen dat dit wederzijds is. Voor deze voorlaatste vergadering verwachten wij jullie allen aanwezig met zeer veel enthousiasme en kleren die vuil mogen worden EN doe ook maar zwemkleren mee. Kom van 14u tot 17u naar ons mooi lokaaltje! Tot dan biestjes

Zondag 19 mei – LAATSTE VERGADERING/KAMPINSCHRIJVING: Wat? Laatste 17 vergadering? Nu al? Jaja, nu al. Nog eenmaal verwelkomen we jullie van 14u tot een beetje na 17u aan onze vertrouwde habitat alvorens we aftellen naar ons episch kamp. Zoals onze jaarlijkse traditie het voorschrijft delen we jullie ons kampthema mee door middel van een ludiek toneeltje waarna jullie ouders welkom zijn voor meer info over de tofste week van jullie vakantie!

5 tot 15 juli – KAMP: UHUM UHUM UHUM, aan allen die dit jaar veel gekomen zijn: proficiat. Aan allen die dit jaar niet veel gekomen zijn, ook proficiat. De gevreesde laatste vergadering is een feit. Wij zitten op dit moment super hard in de boeken, maar omdat jullie zo flink zijn geweest geven we er nog eens een lap op! Kom in grote getale af naar ons nederig stulpje en we zullen voor de laatste keer (althans voor de 3e jaars) uw zondagnamiddag proberen te vullen. Na de vergadering zullen wij ook proberen om u op een prachtige/cringy/nee doe toch maar prachtige manier ons episch kamp voor te stellen! Dus probeer hier ook met zo veel mogelijk aanwezig te zijn. Ook de mama’s en/of de papa’s hebben we er graag bij. Na onze opvoering geven we nog wat extra info over het kamp en krijgen jullie ook de kampbrief mee. Voor een allerlaatste keer van 14u tot 17u aan ons vertrouwelijk lokaaltje.

Hierbij is ons onvergetelijk scoutsjaar voorbij… MAAAAR niet getreurd, het hoogtepunt van uw scoutsjaar moet nog komen! De 2e kerstrozen-verkoop!!!!!! Na het overdonderend succes van de vorige editie vliegen we er nog eens in! Op 31 juni zien wij u graag van 6u-23u aan ons lokaal. Mopje, we hebben het natuurlijk over ons fenomenaal kamp! Wij zien het alvast super hard zitten, roddelen op de hudo, jongverkenners pesten, Chiro-tenten in brand steken, ouders ongerust maken, veel brieven sturen, gezond eten, elke dag een vers onderbroek… Allemaal dingen die je kan verwachten op ons kamp.

EN NOG VEEL MEER!!! Hou jullie goed, flink studeren allemaal!!! En zorg dat jullie allemaal mee mogen gaan op ons kampje!

Voor de laatste keer dit jaar:

Stevige linker,

Rana, Huur en Tobbe Uw geleifde lieding