Jongverkenners

Kontactje:

Dag beste kindjes,

hier zijn we weer met deze keer het laatste kontactje van het jaar! Maar ween geen tranen met tuiten, want dit wilt zeggen dat het bijna weer tijd is voor de epischste tijd van het jaar KAMP!!! #7weken#52dagen!

Zaterdag 4 mei – GROEPSDAG: Het is zover, de beste dag van ver jaar is aangebroken waar zovelen van jullie hebben naar uitgekeken jawel hoor GROEPSDAG kom allen gesneld naar … voor de beste dag van het jaar! Om 8u verwachten we jullie aan het OCP en we zijn daar om 18u30 terug!!

Zondag 12 mei – VERGADERING/LENTEBAR: 12 mei, de 132ste dag van het jaar, dat zijn nog wel geteld 233 dagen tot het nieuwe jaar en dat kunnen wij natuurlijk niet zomaar onopgemerkt laten passeren en moet dan ook uitbundig gevierd worden! Kom allen in grote getale van 14u tot 17u naar het lokaal voor het feest van het jaar!

Zondag 19 mei – LAATSTE VERGADERING/KAMPINSCHRIJVING: We kunnen afkomen met rijmpjes, zinnen met dezelfde begin letters of met andere zever. Maar voor deze laatste vergadering slijten we al die nutteloze tierlantijntjes overboord. Kom allemaal van 14u tot 17u naar het lokaal om voor de laatste keer (boeeeee) helemaal voluit te gaan en te tonen hoe echt scouties de zondagen doorbrengen!!! Na deze spetterende vergadering gaan we jullie ook ons epische kamp aan jullie voorstellen (spannend)!!!!

5 tot 15 juli – KAMP: Zo dit was alweer een spetterende editie van het kontactje!! Vanaf nu kunnen we beginnen aftellen naar het meest fantastisch, adembenemend, avontuurlijke, epischste kamp ooit dat doorgaat van 5 tot 15 juli!!!!

Vele groetjes, kusjes, likjes en knuffels van jullie liefste leidinck

Marie, Hanna, Lore en Haeck en tot 5 juli xoxo

Volledig kontactje