Kabouters

Liefste kabouters,

wat gaat het jaar toch snel voorbij! Alweer een nieuw Kontactje in de bus met epische vergaderingen, een prachtig ledenweekend, de beste groep kabouters die er bestaat en natuurlijk jullie fantastische leiding: Mor, Tio en Veva! Aangezien de volgende zondagmiddag nog ver weg is, hierbij alvast een voorproefje:

Zondag 10 maart – GEEN VERGADERING: Helaas pindakaas, vandaag geen vergadering want: jullie leiding heeft leidersweekend! Als alternatief stellen wij voor dat je eens lekker ouderwets de iPad opzij legt en de gezelschapsspelletjes bovenhaalt met de hele familie! Of je kan ook buiten iets sjorren of een kampvuur maken zoals een echte scoutie.

Zondag 17 maart: Mor en Veva staan nu al 20 min te wachten op Tio, die zoals gewoonlijk weer veel te laat is. Plots gaat de telefoon van Mor af:  het is Tio! De verbinding is slecht maar ze kunnen een paar woorden opvangen:”…scoutslokaal…ontvoerd….tijdreizen..naast het balkenkot…” Veva en Mor gaan op onderzoek uit op het terrein maar zien Tio niet. Plots gaat er een portaal open en daaruit horen ze Tio roepen! Ze twijfelen geen moment en springen erin… Als je wilt weten wat erna gebeurde: van 14u-17u aan ons lokaal!

Vrijdag 22 tot zondag 24 maart – LEDENWEEKEND: Een van de leukste weekends van het hele jaar staat voor de deur: LEDENWEEKEND! Zoals vorige keer wordt het weer een zeer gezellig scoutsweekendje met onze kabouterfamilie. Dit is ook weer eens jullie kans om Mor en Tio te ondervragen dus hou jullie niet in xoxo verdere info volgt via (spam)mailtje! Laten jullie ook weten of jullie komen aan Veva via sms’je? Haar nummer staat achteraan dit Kontactje.

Zaterdag 30 maart – ZWERFVUILACTIE: Minder is meer is ons jaarthema, dus is het niet meer dan logisch dat we ook iets doen in dit thema: zwerfvuilactie met de hele scouts om onze gemeente nog properder te maken! LET OP: andere dag+ andere uren + andere locatie: het start ZATERDAG om 14u30 en zal ook een half uurtje later eindigen (17u30) + we spreken af aan de SPORTWEGEL en niet aan ons lokaal!

Zondag 7 april: Het is nu alweer 2 weken geleden dat we een klassieke vergadering hadden op zondagnamiddag, daarom gaan we vandaag de meest klassieke scoutsvergadering aller tijden doen, We zien jullie graag om 14u aan ons vaste stekje in de Nieuwstraat en om 17u nemen we alweer afscheid.

Zondag 14 april: Vandaag lijkt een gewone dag maar niets is minder waar. Twee jaar lang hebben miljoenen fans uitgekeken naar deze datum; dé start van seizoen 8 van de bekende serie ‘game of thrones’. Dit laten we niet voorbij gaan. Neem allen jullie middeleeuws wapen mee voor de strijd om dé troon (vanaf 14u)

Zondag 21 april – GEEN VERGADERING: Deze dag is een erg belangrijke voor jullie maar vooral voor jullie Franse geslacht/gendergenoten (maar natuurlijk ook voor iedereen op de wereld). 75 jaar geleden kregen de vrouwen in Frankrijk stemrecht. Denk daar maar eens over na terwijl jullie paaseieren rapen!! Tot volgende week lievekes

Zondag 28 april: Vier jaar geleden gaven drie van de beste Nederlandstalige zangeressen hun muzikale fakkel door aan een nieuwe (minder getalenteerde) garde. Jullie weten allen over wie het hier gaat… K3. Kom uitzoeken of jullie misschien de volgende lichting K3’s zijn, allen welkom vanaf 14u

Zaterdag 4 mei – GROEPSDAG: Houd deze dag zeker vrij, want we doen iets leuks vandaag! Meer info volgt!

Het voorlaatste Kontactje zit er ook alweer op 🙁

Wat gaat de tijd toch snel als je je amuseert…

Niet getreurd, nog eentje te gaan waarin we onszelf (wederom) zullen overtreffen om jullie zondagnamiddag helemaal te gek te laten verlopen.

Lof joe all xx

Tio, Veva & Mor