Kabouters

Hey liefste kabies,

We zijn hier nog eens! Ditmaal zijn we hier met goed en slecht nieuws. Eerst het goede, er wachten jullie nog een aantal coole vergaderingen en spetterend kamp! Het slechte nieuws is dat dit al het laatste kontactje is, dat wil dus zeggen dat we langzaam naar het einde van het scoutsjaar sluipen. Maar ook dit valt te relativeren, we sluipen dus ook dichter naar ons kamp toe!! Veel leesplezier en tot snel xxx

Zaterdag 4 mei – GROEPSDAG:Ja ja jullie lezen het goed! We trekken er gezellig samen met de hele scouts een dagje op uit. Naar Blankenberge nog wel. Dat betekent gigantische zandkastelen bouwen, Tio en Mor in de zee duwen, koprollen in de duinen, andere meisjes zoeken om vlechten te maken in hun haar (want het begint wat saai te worden voor Veva) en ons vooral vreee goed amuseren!! We verwachten jullie om 8u aan het OCP en zijn daar om 18u30 terug.

Zondag 12 mei – VERGADERING/LENTEBAR:Sociale media, de snelst groeiende uitvinding in de geschiedenis van de mensheid. (Bijna) Iedereen op de wereld kent het, weet wat het is en gebruikt het (dagelijks). Eindeloze tweets, berichtjes en snaps worden elke seconde verstuurd, van Noord naar Zuid, van Oost naar West. Hoe veilig is dit? Zijn we er allen verslaafd aan? Vergalt het niet gewoon heel ons bestaan? Zoek het maar eens op, op het alwetende web waar jullie waarschijnlijk heel goed mee kunnen werken want deze vragen beantwoorden wij vandaag NIET xx Welkom van 14-17u

Zondag 19 mei – LAATSTE VERGADERING/KAMPINSCHRIJVING: Wat? Laatste vergadering? Nu al? Jaja, nu al ☹. Nog eenmaal verwelkomen we jullie van 14u tot een beetje na 17u aan onze vertrouwde habitat alvorens we aftellen naar ons episch kamp. Zoals onze jaarlijkse traditie het voorschrijft delen we jullie ons kampthema mee door middel van een ludiek toneeltje waarna jullie ouders welkom zijn voor meer info over de tofste week van jullie vakantie!

1 tot 7 juli – KAMP: EINDELIJK! Het moment waar iedereen al vanaf het begin van het scoutsjaar aan dacht…De leukste week van het jaar… de beste vakantie van jullie zomer….*tromgeroffel*: ONS LANGVERWACHTE KAMP IS EINDELIJK AANGEBROKEN! Dus zorg maar dat uw bottines klaarstaan, de slaapzak al is opgerold, uw zaklamp nieuwe batterijen heeft en uw mama een fles muggenspray en zonnecrème in de rugzak heeft gestoken want jullie zullen het nodig hebben. Verdere info volgt via elektronische postduif en natuurlijk op de kampinschrijving (waar iedereen wel even aanwezig moet zijn).

En we zijn weer aan het einde gekomen van een episch scoutsjaar vol avonturen, nieuwe vriendjes, uitdagingen, soms eens een traan maar vooral veel gelach en plezier zoals alleen kabouters dat kunnen! Momenteel pinken we een traantje weg als we dit laatste tekstje voor jullie schrijven… Superveel hartjes, knuffels en kusjes voor de liefste kabouters van de beste kabouterleiding ooit:

Mor, Tio & Veva

Peace out xoxo WE VERWACHTEN JULLIE ALLEMAAL OP KAMP