Kapoenen

Allerliefste kaps

Amai! Wat een jaar! We hebben samen beken overwonnen, de Ronde van De Pinte met gemak uitgereden, frietjes gegeten op het kerstfeestje, bezoek gehad van de enige echte scouts-sint. We zijn samen gevlucht voor regen en hebben genoten van zalige zonnekes, hebben 1000x dode vis gespeeld en 1 miljoen bonnetjes uitgewisseld, de straten van ons dorpke proper gemaakt en zooo veeel meer!!! Jullie waren hilarisch, stoer, soms een beetje boos, babbelachtig, deugnieten, schattig, hongerig, vuil … Maar vooral vree zalig! Maar niet getreurd jongens, want al lijkt dit een afscheidsbrief, het beste moet nog komen! Lees snel verder tot het einde want nog 79 keer slapen en jajajaja… we gaan op ……………. KAMP!!!!! (en de maand mei gaat ook wel echt nog onvergetelijk worden jieha)

Zaterdag 4 mei – GROEPSDAG:Vandaag is de dag, de dag waarop we allen verenigd zijn en spellen zullen spelen alsof ons leven ervan af hangt! Een volle dag plezier en vertier met alle scouties tezamen jaja een echt unicum der scoutsvergaderingen!! Kom in grote getale en toon wie de sterkste stoerste en coolste tak is :))) We verwachten jullie om 8u aan het OCP en zijn daar om 18u30 terug!

Zondag 12 mei – VERGADERING/LENTEBAR: Opstaan met een uitgeslapen kop, uitgebreid ontbijt met nog warme krokante boterkoeken, tafel versierd met een mooi boeket bloemen, je mama ziet er verdacht gelukkig uit, papa is extra lief voor mama… achja zal wel aan het mooie weer liggen zeker? Hohoho verkeerd gedacht!! Je bent moederdag toch niet vergeten? Gelukkig zijn wij er nog voor wat damage control (lees: beperken van schade (lees: het goedmaken)) aan ons vast stekje om 14u.

Zondag 19 mei РLAATSTE VERGADERING/KAMPINSCHRIJVING: De laatste vergadering. Wij de leiding zijn al traantjes aan het laten hoor. Maar het gaat geen droevige vergadering worden! Nee nee! Het wordt de meest fantastische, onvergetelijkste, epische, apodemiste vergadering ooit. Dus wees maar voorbereid! En daarna komen jullie alles te weten over het lang verwachte kamp. Dus kom maar voor een laatste keer af van 14u tot iets later dan 17u aan het zo wel gekende lokaal!

1 tot 5 juli РKAMP: Ein Рde Рlijk. Kamp: Als het scoutsjaar een zalm was, zou ik kamp wel het neusje ervan durven noemen. Het thema is nog niet beslist bij het schrijven van deze tekst maar ik kruis alvast mijn vingers voor koude oorlog-kamp. We vertrekken 1 juli en komen 5 juli terug. De kamplocatie is nog strikt geheim maar ik kan al vertellen dat het niet te ver van Evergem te doen zal zijn! Tot dan!!!

Doei.