Beste welpen het laatste kontactje van het jaar is al aangekomen, net zoals altijd gaat het scoutsjaar te snel voorbij. Deze maand gaan we er helemaal voor, het prachtige weer zorgt ervoor dat we volop van het zonnetje kunnen genieten. De leiding zal er uiteraard voor zorgen dat het scoutsjaar op een legendarische manier zal afgesloten worden. Komen is dus de boodschap ūüėČ .

Zaterdag 4 mei РGROEPSDAG: Whoop, whoop het is groepsdag vandaag. Wat betekent dat hoor ik jullie vragen, kalm, kalm lees rustig verder, ik leg het zo uit. Groepsdag is de dag waar we met alle takken te samen een grandioos spel spelen. Eindelijk kunnen de broers en zusjes uit andere takken eens samen een scoutsvergadering beleven, yes daar kijken jullie zeker naar uit. We verwachten jullie om 8u aan het OCP en zijn daar terug om 18u30.

Zondag 12 mei РVERGADERING/LENTEBAR: Wisten jullie dat de olifant het enige zoogdier op aarde is dat niet kan springen, dat als je een goudvis in een donkere kamer opsluit hij wit wordt, dat een slak wel 3 jaar aan een stuk kan slapen en als laatste; haaien stoppen nooit met zwemmen ze zijn instaat om hun twee hersenhelften om de beurt te laten slapen en zo hoeven ze nooit te stoppen met zwemmen. Wat een fantastische en fascinerende weetjes seg, kom vandaag ook af met jullie beste weetje en misschien is er zelfs een beloning voor degene met het coolste weetje van ze allemaal. Jullie zijn welkom aan ons lokaal van 14u tot 17u.

Zondag 19 mei РLAATSTE VERGADERING/KAMPINSCHRIJVING: Heuvels, ber- gen, valleien en rotsen, al deze elementen zijn nodig voor een rotsklimmer die met een beperkte set aan gerief de berg probeert op te geraken. De sterkte van deze klimmer zit hem in de toppen van de vingers, de kracht die hem stap voor stap omhoog helpt tot aan het magische zicht aan de top van den berghe. Allemaal op post van 14u tot 17u in ons berghutje. Aansluitend is er ook de kampvoorstelling waar wij uitleg zullen geven over hoe het kamp zal verlopen. Dit is zeker een aanrader voor iedere ouder!!!

1 tot 7 juli РKAMP: Het kamp zal doorgaan op een momenteel nog geheime locatie. Misschien komen jullie doorheen de maand mei, wanneer elke vogel een ei legt, wel meer over deze locatie te weten.

Dit was het dan: een jaar vol vreugde, genot en plezier maar de welpen vergeet je zomaar niet. De leiding hoopt dat jullie een spetterend jaar achter de rug hebben en samen met ons uitkijken naar het hoogtepunt van elk jaar, het kamp. Voor velen is dit een moment dat lang zal gekoesterd worden, maar het is voor sommigen ook de eerste keer dat ze hun thuisfront een week zullen verlaten. Tot in den draai!

Stevige linker,

Xebo (Gust), Wout , Phao (Fien) & Heleen