Liefste welpkes naar ons hart!

OMYGOD de zon schijnt!!!! We kunnen de winter blues achterwege laten, de winterjas terug op zolder leggen en met ons korte broek naar de scouts komen. Wij zijn zoooo enthousiast over de komende twee maanden want er staan zot ma echt zot ma echt crazy gekke en leuke activiteiten op het programma! We goan me ons wieder vried goed amuseren, in de bomen klimmen, int bos goan spelen, mekander etwa ambeteren en veeel meer!!!! Groage verwelkomen wieder (Heleen, Fien, Gust en Wout) ulder op den zondaagse namiddag, niet voar nen siesta ma voor een legendoarisch spel van tweejen tot de vuven ant lokal! (Tenzij er anders gecommuniceerd wordt via mail of sms)

Zondag 10 maart – GEEN VERGADERING: Wij trekken op leidersweekend. So sad bbis! Deze week zullen we zonder elkaar moeten doorbrengen. Alhoewel deze korte break van jullie, ettertjes, wel welkom is hahaha!

Zondag 17 maart: Liebe schmetterlinge! Doe u (welpen)pretpet, (groene) lolbroek, grapjas en witte kousen in sandalen aan. Vandaag gaan we weer de clown uithangen von zwei bis fünf am den Lokale.

Vrijdag 22 tot zondag 24 maart – LEDENWEEKEND: OMYGOD dit is het tweede weekend van dit jaar! Wij kunnen hier nog niet veel over kwijt want het is en het blijft altijd een mysterie waar we heen gaan en wat we gaan doen op deze excursie van twee dagen. Wat we wel al kunnen zeggen is dat er meer info volgt via mail en een brief die we op 3 maart of 17 maart zullen uitdelen. XOXO

Zaterdag 30 maart – ZWERFVUILACTIE: Het is weer die tijd van het jaar, ons De Pinte is weer goe vuil overal. Dus wij gaan samen met de andere jeugdbewegingen van De Pinte zwerfvuil verzamelen. We spreken af om 14u30 aan de sportwegel en jullie kunnen jullie kindertjes na 3u hard werk (om 17u30 dus) daar terug komen ophalen.

Zondag 7 april: Eindelijk is hij hier de dag waar we al het hele jaar naar uitkijken, een dag voor verbroedering met onze noorderburen, een dag waar we ons open kunnen stellen voor onze onvoorwaardelijke liefde voor kaas. Het is nationale kaasdag, welk ongetwijfeld legendarisch en ingenieus spel zal jullie leiding verzinnen rond dit thema is voorlopig nog geheim. Kom het te weten van 2 tot 5 aan ons lokaal.

Zondag 14 april: In Puyenbroeck is op deze dag de viking obstakel loop bezig. Dit jaar is het zelf een modder editie!! Lopend door de modder en obstakels mogen zij die daar lopen zich de vikings noemen. Maar ik ken precies nog een plaats waar er zich een viking bevindt? Hmmm… ahja!!!! Scouts en gidsen De Pinte. De viking heerst daar. Maar kunnen jullie ook goede opvolgers zijn van de viking? Kunnen jullie alle obstakels doorstaan en echte vikings worden? Kom jullie bewijzen van 14-17u bij ons op het viking scoutsdomein. (Trek kleren aan die zeker vuil mogen worden en neem extra propere kleren mee!)

Zondag 21 april – GEEN VERGADERING: Zoals jullie weten kan een echte scout sjorren, zijn lieden perfect scanderen en de bijl en zaag correct doorgeven. Denk daar maar eens over na terwijl jullie paaseieren rapen! Vrolijk pasen lieverds, tot volgende week xx

Zondag 28 april: De wolf is onbezweken, bang voor niets en heeft een eindeloos uithoudingsvermogen. Sinds kort heeft hij een pak welpjes erbij. Een heuse opdracht voor de wolven. Het is tijd dat zij ook echte wolven worden. Zij hebben moed, durf en uithouding. Kunnen jullie zich kronen tot wolven? Kunnen jullie naar huis gaan met de badge van moed, durf en uithouding? Kom alles maar uit de kast halen op ons terrein van 14-17u.

Zaterdag 4 mei – GROEPSDAG: Houd deze dag zeker vrij, want we doen iets leuks vandaag! Meer info volgt!

Welpen, dit was dan alweer. Lectuur plezier alweer over…

maar hier hoort ook bij: weer een aantal fantastische vergaderingen in het vooruitzicht.

Voorlopig kijken wij verder, in de dichte nabijheid, bijna raakbaar, de eerste zonnestralen.

De temperatuur die weer meer mag stijgen en nog meer buitenspeelplezier.

Stevige linker,

Xebo (Gust), Wout, Phao (Fien), Heleen